Nyt job hos Tata Consultancy Services

Første gang jeg sad bag en computerskærm var i 2.g. Året var 1989. Skærmen var orange. Vi sad 5 studerende om hver skærm og skulle på skift prøve at indtaste de kommandoer, som læreren havde skrevet på tavlen. 4 år senere, i 1992, fik jeg arbejde hos Amnesty International i Århus. Vi fundraisede PC’ere fra store firmaer. Jeg fik et kursus i WordPerfect og fra da af foregik al planlægning via den blå skærm. To år senenere, i 1994, startede jeg hos Digital Zone i Århus. De skannede billeder ind på photo-CD’er. Og de havde Macintosh computere. Her var skærmen også blå. Men resten var noget helt andet, end de PC’ere jeg hidtil havde arbejdet på. En intutitiv fornøjelse! Jeg var solgt! Så i september startede jeg på Informationsvidenskab på Århus Universitet. 2 år senere, i 1996, arbejdede jeg hos Internet Kundeservice i DanaData/TDC, da danskerne blev præsenteret for Opasia en søndag aften i maj. Og sådan kan jeg blive ved.

Summasummarum – jeg har arbejdet i det digitale felt siden 1994. Så jeg er vel det, som man kalder en gammel rotte i faget. Men jeg er også det, som jeg i en tidligere artikel her på bloggen har betegnet som en ‘Digital Immigrant’ – én, der gradvist har tillært sig at forstå og bruge digital teknologi. Og jeg er i mit arbejdsliv omgivet af ‘De digital indfødte’ – der er født og opvokset i den digitale tidsalder. 

I efteråret 2016 kom jeg til den erkendelse, at mens min erfaring afspejlede en spændende rejse i den digitale tidsalder, var min viden på ingen måde længere konkurrencedygtig. Dermed også, at hvis jeg fortsat ville arbejde i det digitale felt, så skulle jeg være bedre til at kaste mig ud på det dybe digitale vand. 

Derfor har jeg takket ja til en spændende stilling som Digital Transformation Lead hos det store indiske it-firma Tata Consultancy Services/TCS. Mit mål med stillingen er at få indsigt i og forståelse for fremtidens digitale teknologier og være med til at udbrede denne viden på det danske marked. 

Her er TCS’ introduktion af mig på finans.dk:

“Cathie Heming, 45, has been appointed Digital Transformation Lead at TCS Denmark from January 2017 …. Digital Transformation Lead is a new position at TCS Denmark and Cathies responsibilities will include drawing attention to TCS in the Danish market as being more than just an IT provider. Ruchikar Dalela, Country Manager TCS Denmark, commented: “We are very proud to get a strong and unique profile as Cathie Heming on board. Cathie has a background as both digital manager and consultant and she has a special flair to bridge the gap between business and IT. Now she is going to initiate and drive the digital transformation of TCS ‘customers, publicize our many research and development projects and get digital innovation on the agenda at our customers and partners. It is a considerable task, but I have great confidence that Cathie is the woman who can handle the job. “In his new position at TCS Denmark Cathie Heming will also focus on Change Management [within digital transformation], which has been an area of ​​interest for many years, both privately and professionally. …”

Source: http://finans.dk/protected/finans/navne/nytjob/ECE9313242/cathie-heming-er-ansat-som-digital-transformation-lead-hos-tcs-danmark-jobskifter-i-uge-4/?ctxref=ext

 

Reklamer
Lagt i Digital Transformation, Om Cathie

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Arkiver
Kategorier
Follow digitalchange on WordPress.com
%d bloggers like this: