Nyt job hos eCapacity – probably the best digital agency in town

Jeg har igennem længere tid ønsket at arbejde mere fokuseret med digital transformation.

Derfor begyndte jeg i midten af maj 2016 at arbejde hos eCapacity, der har til huse i hjertet af København – Sjæleboderne. Jeg stiftede bekendtskab med eCapacity i ca. 2010, da jeg som leder i Tryg ledte efter et bureau, der kunne hjælpe os med at udarbejde en website strategi. De gjorde et usletteligt indtryk!

Nu er jeg her – allerede dybt begravet i spændende opgaver omgivet af superdygtige kolleger!

Her er eCapacitys introduktion af mig:

eCapacity udvider med stærk kompetence inden for digital transformation

Vi har ansat en ny kapacitet inden for kommerciel digital transformation. Det er Cathie Heming, der som seniorkonsulent skal rådgive eCapacitys kunder i, hvordan man får digitaliseret og udviklet sin kommercielle forretning.

Cathie Heming har arbejdet inden for det digitale område siden 1994, og har erfaring blandt andet fra den finansielle sektor som digital chef i Tryg. Hun har arbejdet strategisk med digital udvikling hele sin karriere i flere virksomheder, og har rådgivererfaring fra PriceWaterhouseCoopers.

”Virksomhederne har behov for at transformere deres forretning til at imødegå fremtidens digitale marked og nye digitale og disruptive forretningsmodeller. Kunderne rykker online, produkter og services digitaliseres, og derfor, er der mange som har brug for hjælp sikre, at den digitale forretning er velsmurt. Det ser vi ikke mindst i den finansielle sektor, og derfor er vi glade for, at have fået Cathie Heming med hendes tunge erfaring fra netop den sektor, med på vores team, siger Per Rasmussen, administrerende direktør og partner i eCapacity.

eCapacity har fra virksomhedens begyndelse i 2007 gjort en dyd ud af at samle rådgivere med strategisk erfaring på ebusiness-området fra store virksomheder. eCapacitys rådgivere kommer blandt andet fra TDC, Top-Toy, B&O og DR. Og på kundelisten finder man store virksomheder som Telenor, Alka, Velux og Sky Corp. i Storbritannien.

”Jeg glæder mig til at samarbejdet med nuværende og nye kunder hos eCapacity, og med de mange kompetente kollegaer. Fra mine tidligere job i virksomheder, der skal digitalisere forretningen, ved jeg, hvor vigtigt det er, at samarbejde med mennesker, der forstår selve forretningen. Det gør eCapacity, og derfor ser jeg os som et stærk match for virksomheder, der skal have hjælp til digital forretningsudvikling, siger Cathie Heming.”

Kilde: http://ecapacity.dk/ecapacity-udvider-staerk-kompetence-inden-digital-transformation/

 

Reklamer
Lagt i Om Cathie

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Arkiver
Kategorier
Follow digitalchange on WordPress.com
%d bloggers like this: